login
Inicia sessió

register
Registra't

MANDARINA

L'amor sense tragèdia

Us he de confessar a tots que no sóc cap Julieta ni ell és cap Romeo. Tampoc sóc la Blanca ni ell en Saïd. Ni en Tristan ni la Isolda. No. Només som en Victor i la Marina i no crec que fem història. No serem coneguts arreu del món, només a casa nostra. No tenim final, ni feliç ni tràgic. No tenim final. Us confesso que la meva relació és bonica i tendra però no tenim cap impediment per estar junts: les famílies no estan enfadades, no ens separa cap religió i no tenim guerres entre mig.

L'amor del dia a dia, el que no s'explica als llibres, és així. Una trucada i un:- tenia ganes d'escoltar-te. Un missatge de bona nit i els perdona'm sempre que toquen. Segurament no parlaran de nosaltres als llibres de literatura. Segurament només els quatre que ens coneixen sabran com ens estem estimant. Perquè això nostre no és una tragèdia, ni molt menys. És una de les millors històries que mai s'han viscut, però silenciosa, de les que no interessen a ningú. Una història que ha nascut i acabarà amb nosaltres.

No m'importa que ningú ens coneixi, el que m'importa és haver-te conegut. Aquest és el nostre amor sense tragèdia :)


Comentaris (4)02-06-2012 01:48:07vim

thor9216thor9216 blog, 02-06-2012 02:07:51

No sabem si algun dia ho explicarà algun llibre. Potser com a escriptora en fas una versió! t'estim amor ^^

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 02-06-2012 21:16:00

Les històries dels llibres cansen, les de debò, no.

MODESTERESAMODESTERESA blog, 02-06-2012 23:03:51

No ting cap dubte de que esteu vivint un dels millors episodis de la vostre vida i que el record d'aquets moments os ajudará aviura quan sigueu grans, al menys aquesta es l'experiencia per la que paseem la meva moller i jo la nostre historia inicial se sembla a la vostre i ara que ja estem jubilats, aquells records ens omplen de joia.

miquelpubillgarcia, 03-06-2012 22:39:00

amb persones com vosaltres,el món és més esplendorós

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: